Termalna akopresurna masažna postelja z vročimi kamni iz žada MIGUN

Z žad toplotno akopresurno masažno posteljo, boste uživali v celotni masaži. Akupresurna masaža z infrardečo toploto, ki so jo razvili na Daljnem vzhodu, je metoda za ohranjanje zdravja hrbtenice in celostnega telesa. Akupresurna tehnika masažne postelje z žadom z toplotno akupresurno masažo se je razvila iz izkušenj, ki se je izkazala po vsem svetu z več sto tisoč uporabnikov.

Osrednja vloga zdravja je skrb za pravilno in redno vzdrževanje hrbtenice. Hrbtenica je ključna točka okostja, ki omogoča pokončno držo in prožnost pri gibanju telesa. Enostranske obremenitve in stres so najpogostejši vzroki bolezni gibalnega sistema. Prisilna drža, napetost, stresno življenje, slabotne mišice, neizogibno vodijo do poškodb hrbtenice. Bolečine v hrbtenici so posledica obrabljenih diskov, posedanju hrbtenice, zategle mišice, ki dodatno bremenijo hrbtenico in pritiskajo na živčni sistem.

Masažna postelja iz žada ki deluje na principu vročih kamnov, ki termično oskrbijo in sprostijo, ter pripravijo telo v udobno stanje relaksacije. Kamni, ki se segrejejo vse do 70°C potujejo od glave po vsej hrbtenici, do medenice in od zadnjice do stopal, tako telo sprostijo in ga zmasirajo v celoti. Naše telo potrebuje in hrepeni po relaksaciji, ki nam daje prepotrebno energijo v našem hitrem življenju. Toplotna akupresurna masažna postelja, se lahko uporablja za lajšanje bolečin v hrbtu, vratu, nogah, lajša bolečino pri glavobolih, skratka deluje sprostitveno in preprečuje napetost v telesu.

Žad masažna postelja z štirimi toplotnimi kamnitimi valji, ki masirajo hrbet in štirje kateri masirajo noge. Ročni set s 5 in 9 JADE kamni z infrardečo toploto se uporabljajo v predelu trebuha, prsi ,rok, sklepov itd.

Bolečine v hrbtu so številka ena, skupni zdravstveni problem v modernih industrijskih državah in kot rezultat je eden od najpogostejših vzrokov za bolniške odsotnosti. Vendar to ni samo neposredne težava - kot so bolečine v hrbtu, zdrsi vretenc itd - ki izhajajo iz tega. Hrbtenica vpliva na vse pomembne organe preko živčnih poti! Segrete masažne kroglice žada raztegnejo mišice v hrbtu in pomagajo ublažiti blokade v hrbtenici, kar lahko ovira pretok energije do pomembnih poti živca.

Akupresura, akupunktura, kiropraktika, masaža, in globoka infrardeča terapija, vse skupaj v enem, vam nudi globoko, sproščujočo, pomirjajočo toplotno masažo in hkrati pomirja hrbtenico. Razteza in spodbuja ključne akupunkturne točke, krvne žile in mišice da pospeši in izboljša prekrvavitev. Ni vam treba skrbeti za nelagodje vseh igel. Ko se uležete in sprostite na toplotni Žad masažni mizi, z vašo telesno maso in notranjimi kamni iz Žada doživite učinek akupunkture. Po orientalski medicini, je Žad že od nekdaj poznan, da ima skrivnostni zdravilni vpliv, dolgoživosti in praznjenje toksinov iz našega telesa.

Thermalna Žad Masažna postelja - vas zmasira od glave do pet.

Masažna miza deluje po načelih orientalske medicine in zahodne tehnologije - na akupresuri, akupunkturi, tehniki moksa, kiropraktiki, masaži, terapiji z infra-rdečo lučjo. Vzdolž hrbtenice poteka glavni meridian z življenjsko pomembnimi točkami, ki povezujejo organe. V hrbtnem delu ležalnika so vgrajene premične kroglice iz žada, te pa delujejo na predele levo in desno vzdolž hrbtenice in masirajo tamkajšnje mišice. Kroglice obenem greje infrardeča luč in jih segreva do temperature 40-70 stopinj Celzija, pač glede na potrebe. Toplota sprošča mišice, to pa vzbuja splošno ugodje.

Če je hrbtenica deformirana in poškodovana so lahko v določenih predelih živci stisnjeni, to pa onemogoča dobro delovanje organov, za katere so pristojni ti živci. Masažni ležalnik popravlja slab položaj hrbtenice in normalizira delovanje organov, mišic in živcev. Pri njegovi uporabi se zgodi nekaj odločilnega: ublažimo bolečine, sprostimo blokade in vzpostavimo usklajen pretok energije.

Globinsko toplotno stimulacijo posameznih delov telesa s temperaturami od 40 do 65 stopinj Celzija, vključno z notranjimi organi, je mogoče doseči s pomočjo dodatnega ročnega grelnega modula.

Opozorilo: Toplotne masažne glave iz žada ne masirajo le vratu in hrbta, temveč tudi noge in roke ter skrbijo za natančno in sproščujočo masažo celotnega telesa in za izredno dobro počutje.

Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal ni metoda s katero bi postavljali diagnoze, niti ni metoda s katero bi lahko nadomestili medicinsko zdravljenje. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se prične z nožno masažo, ki osveži in sprosti stopala ter poskrbi za boljšo prekrvavitev. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal traja 45 minut. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je preventivna in kurativna metoda. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal lahko predstavlja obliko preventive, ki v dinamičnem nihanju našega počutja ohranja ravnovesje na strani zdravja. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal lahko predstavlja tudi obliko kurative, ki blaži naše manjše vsakodnevne tegobe. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal sega daleč v zgodovino in se je razvijala sočasno z razvojem človeštva. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se je razvijala na različnih koncih sveta. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je učinkovita zdravilna metoda za telo, um in duha, saj ob pristopu izkušenega refleksoterapevta deluje na globlji ravni. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal obravnava človeka celostno in je človeku prijazna metoda. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal uporabljamo pri boleznih, bolečinah in težavah stopal in nog, predvsem pa pri bolečinah v hrbtu, prebavnih in menstrualnih motnjah, pri stresu, glavobolih in pri sproščanju celotnega telesa. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je zdravilska metoda, s katero aktiviramo zdravilne moči telesa. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se je izkazala za izredno dragoceno pri zdravljenju različnih obolenj in je postala neizogibno potrebna. Masaža Masaže Koristi, ki jih pridobimo z masažo je mnogo. Med vsemi masažami je zagotovo največ povpraševanja po klasični ali športni masaži. Tečaji masaže so predvsem namenjeni začetnikom. Da je masaža zelo pomembna in zdravilna. Masaža z dotikom skozi drgnjenje ali gnetenje delov telesa sprosti mišice. Masaža se je prvič pojavila na papirusu. Beseda masaža je najverjetneje izpeljana iz grške besede. večina od nas zaželi kdaj masažo. Ob masaži se sprostimo. Masaža je bolj pomembna kot si lahko zamislimo. Izvajamo klasične masaže, terapevtske masaže, športne masaže in tudi na masaže. Odločite se lahko za delne masaže ali delno masažo. Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine . Masaža je lepo darilo.