Mnenja naših strank

"Gospe Barbari sem neizmerno hvaležna za izvajanje bioterapije po metodi Zdenka Domančiča na meni, saj sem že dolgo časa imela hude bolečine v ramenih. Bolečine so po bioterapiji izginile. Hvaležna sem ji tudi, ker je zelo pomagala tudi mojemu očetu Romanu. Hvala Bogu za vaše roke." Božena Legat

"Vsako leto se intezivno pripravljam na Ljubljanski maraton, vendar sem imel letos nekaj dni pred maratonom malce smole, ker me je začelo močno boleti mišica na levi nogi. V Refleksno-masažnem salonu sem se nato odločil za terapevtsko športno masažo, ki sem jo izvedel samo dvakrat. Maraton sem uspešno premagal." Branko K. iz Ljubljane.

"Star sem 74 let in sem imell že kar nekaj časa velike težave z sečnim artritisom (putiko). Nad tableti sem že popolnoma obupal, ker smo potem povzročale teževe drugje, boličina pa je še vedno ostala. Ga. Barbara Fajfar mi pravzparav v obdobju enega meseca naredila čudež z refleksno terapijo in bioenergijo. Zares sem ji hvaležen." R. Logar iz Kranja.

"Sem samostojni podjetnik in praktično po cele dneve delam na terenu. Nato si običajno enkrat na tedensko privoščim kakšen pohod na Jakob ali drugo rekreacijo, vnedar sem potem naslednji dan praktično čisto fizično uničen. Ob začetku nov. 2012 sem se odločil za kombinacijo refleksne masaže stopal in športne masaže telesa. Že po drugi dvojni terapiji sem mi je neverjetno izboljšala fizična moč in tudi že po sestopu iz hriba sem čutil, da me noge ne bolijo več, naslednji dan pa sem se zbudil kot prerojen. Priporočam vsem podobnim sotrpinom in tudi cena paketov je zelo primerna! Bravo! "Barbara in Urška. T. Vrhovnik iz Naklega.

"Imam 12 letnega fantka Petra, ki je zelo hiperaktiven. To nam že kar nekaj časa povzroča precej težav tako doma, kot tudi v šoli. Lahko rečem, da še kosila nismo mogli več pojesti v miru, ker je Peter vmes vedno vsaj 10 krat vstal. Tudi v šoli nam je razredničarka potožila, da je Peter med poukom večkrat kar naenkrat vstal iz šolske klopi in bil zelo nemiren, ter tudi zelo nezbran med poslušanjem pri ostalih predmetih! Z metamorfno metodo, nam je refleksoterapavtka ga. Fajfar zelo pomagala, ker je Peter po nekaj terapijah postal bistveeno bolj umirjen in tudi zbran v šoli, po drugi strani pa še bolj aktiven in uspešen pri svojih športnih aktivnostih." Marko iz Trate pri Škofji Loki

"Imela sem kar velike težave z težkimi nogami in tudi z precej motečim celulitom na nogah. Za presoterapijo sem sicer že večkrat slišala zelo pohvalne zadeve, vendar se nikakor nisem mogla odločiti, da bi se podala na to strojno limfno drenažo. Moram priznati, da sem bila po prvi terapiji, kar precej "utrujena", vendar mi je ga.Barbara povedala, da je to čisto normalen pojav pri takšni obliki terapije. Sedaj po ca. mesecu dni pa se dejansko počutim kot nova. Res priporočam vsem, ki imajo "težke" noge ali celuit in so zato brez volje." Štefka iz Medvod

"Zaradi izvedene operacije na glavi me je večkrat bolela glava, imela pa sem tudi probleme z rahlo tresavico. Po nekajkratnem obisku refleksoconske masaže stopal sem se počutila precej bolje in tudi tresavica se je zelo umirila. To terapijo zelo priporočam." Olga R. iz Kranja.

"Imela sem probleme pri dvigu samozavesti in pozitivnim mišljenju. Z rednim obiskom refleksoterapevtke, ki mi je pomagala z Metamorfno metodo, sem življenje začela zares gledati iz druge plati." Super. Katarina F. iz Kranja.

"Že dvakrat sem prestal operacijo hrbtenice, vendar sem še vedno skoraj vsakodnevno "čutil" bolečine v hrbtnem delu. Refleksna masaža stopal pa mi je zelo pozitivno spremenila moje počutje." Sever Silvo, Čirče.

"Imela se precejšne težave z učenjem na faksu, stalna nezbranost, utrujenost brez volje. Kolegica mi je svetovala zdravilsko tehniko metamorfne masaže. Po prvem obisku sem morda celo čutila še večjo utrujenost, vendar sem mi je zadevo pa ca. 6 obiskih obrnila precej na bolje. Kull." Maruša F., Ig pri Ljubljani

"Moja 13 letna hčerka je imela kar nekaj težav z zgodnjo obliko epilepsije. V šoli je postala zelo nezbrana, imela je probleme z stalno zaspanostjo, ki so jo povzročale tablete, zato sem jo pripeljala k refleksoterapevtki ga. Barbari, ki jo je začela zdraviti z Metamorfno metodo. Po ca. petih terapijah so se težave pri moji hčerki zelo omilile in tudi v šoli je ponovno zablestela pri ocenah. Toplo priporočam vsem staršem, ki imajo otroke z to problematično boleznijo." Marija iz Preddvora.

Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal izhaja iz predpostavke, da so dlani in stopala mikrokozmos v katerem se odraža celotno telo. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal ni metoda s katero bi postavljali diagnoze, niti ni metoda s katero bi lahko nadomestili medicinsko zdravljenje. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se prične z nožno masažo, ki osveži in sprosti stopala ter poskrbi za boljšo prekrvavitev. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal traja 45 minut. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je preventivna in kurativna metoda. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal lahko predstavlja obliko preventive, ki v dinamičnem nihanju našega počutja ohranja ravnovesje na strani zdravja. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal lahko predstavlja tudi obliko kurative, ki blaži naše manjše vsakodnevne tegobe. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal sega daleč v zgodovino in se je razvijala sočasno z razvojem človeštva. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se je razvijala na različnih koncih sveta. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je učinkovita zdravilna metoda za telo, um in duha, saj ob pristopu izkušenega refleksoterapevta deluje na globlji ravni. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal obravnava človeka celostno in je človeku prijazna metoda. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal uporabljamo pri boleznih, bolečinah in težavah stopal in nog, predvsem pa pri bolečinah v hrbtu, prebavnih in menstrualnih motnjah, pri stresu, glavobolih in pri sproščanju celotnega telesa. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal je zdravilska metoda, s katero aktiviramo zdravilne moči telesa. Refleksoterapija, refleksna masaža stopal se je izkazala za izredno dragoceno pri zdravljenju različnih obolenj in je postala neizogibno potrebna. Masaža Masaže Koristi, ki jih pridobimo z masažo je mnogo. Med vsemi masažami je zagotovo največ povpraševanja po klasični ali športni masaži. Tečaji masaže so predvsem namenjeni začetnikom. Da je masaža zelo pomembna in zdravilna. Masaža z dotikom skozi drgnjenje ali gnetenje delov telesa sprosti mišice. Masaža se je prvič pojavila na papirusu. Beseda masaža je najverjetneje izpeljana iz grške besede. večina od nas zaželi kdaj masažo. Ob masaži se sprostimo. Masaža je bolj pomembna kot si lahko zamislimo. Izvajamo klasične masaže, terapevtske masaže, športne masaže in tudi na masaže. Odločite se lahko za delne masaže ali delno masažo. Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine . Masaža je lepo darilo.